POLITIKEN split with Popterror

by Sista Brytet

/
 • Streaming + Download

  Includes high-quality download in MP3, FLAC and more. Paying supporters also get unlimited streaming via the free Bandcamp app.

    name your price

   

 • Record/Vinyl + Digital Album

  t's finally here! A split EP with two brilliant bands, Popterror and Sista Brytet (members from Knugen Faller). Pop meets punk in lovely combination.

  Includes unlimited streaming of POLITIKEN split with Popterror via the free Bandcamp app, plus high-quality download in MP3, FLAC and more.
  ships out within 5 days

    40 SEK or more 

   

1.
02:03
Huvudvärk Smärtan kommer som en smäll när jag vaknar Livet är så tomt, inget som jag saknar Försöker slå på hjärnan men den är död Allting är svart och lampa lyser röd Huvudvärk igen, är det baksmällan från igår eller livet självt. Slår på radion, hör dom snackar hit och dit Hör att dom pratar men uppfattar inte ett skit Går till jobbet som en jävla zombie Allting är svart och lampan lyser röd
2.
Den här världen den är död den Alla verkar tro på en högre makt Jag skiter i om du stödjer mig Jag vill ta allt tillbaka utan snack Det är så lätt och tro På allt jävla snack Jag skiter i om du stöder mig Nu tar vi skalp efter skalp Alla ska ha någon och tro på Jag tror inte på någon Jag vill se hela skiten brinna Och aldrig resas igen Den här staden den är döden Människor lever som slit och släng Det är så less på att sitta och tycka Utan att göra ett jävla skit Det är så lätt och självdö Om man inte får en gnista hopp Jag skiter i om du stöder mig Nu tar vi skalp efter skalp

credits

released January 30, 2015

license

all rights reserved

tags

about

Sista Brytet Sweden

Punk/pop coming straight from the heart without shortcuts past the brain.

contact / help

Contact Sista Brytet

Streaming and
Download help

Report this album or account

If you like Sista Brytet, you may also like: